Nykyaikainen tilitoimisto

Olemme sähköistä taloushallintoa tarjoava täysin nykyaikainen tilitoimisto. 

eCount sähköistä taloushallintoa

eCount Tilitoimistopalvelut Oy on tuore vuonna 2019 perustettu yritys. Olemme täysin nykyaikainen tilitoimisto ja tarjoamme sähköistä taloushallintoa yrityksesi tarpeisiin.  

eCount synty

Nykyaikainen tilitoimisto, taloushallinto pienyrityksille

eCount lähti ajatuksesta nykyaikaistaa pienyritysten kirjanpito ja taloushallinto. Vaikka monella yrityksellä onkin käytössään nykyaikaiset ohjelmat, ei niitä hyödynnetä täysin. Esimerkiksi kuittien kuvaamiseen tarvitaan yleensä erillinen ohjelma.

Nykypäivänä sähköisen taloushallinnon tulisi olla itsestään selvyys jo siinä määrin, ettei palveluita tarjottaisi kuin sähköisesti.

Sähköinen taloushallinto ei kuitenkaan enää riitä. Yritykset ansaitsevat saada nykyaikaisen taloushallinnon. Tämä tarkoittaa taloushallinnon automatisoimista sekä tekoälyn tuomista osaksi yritysten arkea. Automaatiolla ja tekoälyllä pystytään nopeuttamaan yritysten taloushallintoa entisestään. Kun sähköisessä taloushallinnossa tiedot siirtyvät vastaanottajalle välittömästi, voidaan automaatiolla sama tieto viedä myös kirjanpitoon. Tekoäly puolestaan varmistaa, että nämä viennit menemät oikein. 

Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu

 

Tilitoimistoissa on eroja. Suurin osa tilitoimistoista hinnoittelee itsensä asiakkaan mukaan. Mitä suurempi asiakas, sen suurempi hinta. eCountilla hinnoittelu on samaa kaikille, koska palvelu on täysin sama. Oli tositteita muutama kymmen tai satoja, veloitetaan kirjanpidosta täysin sama hinta. Tämä on mahdollista, koska ylimääräiset tositteet eivät aiheuta ylimääräistä työtä, vaan automaatio ja tekoäly hoitavat nämä.

Hinnoittelun läpinäkyvyys on ongelma. Monella hinnat ovat alkaen-hintoja, mutta todelliset kustannukset nousevat jo paljon korkeammiksi. Esimerkiksi tapahtumamaksut verkkolaskuista, eivät kuulu kuukausihintaan, vaan niistä tulee erikseen lasku. On jo huomattava ero maksaa 0,49€ vs 0,25€ per vastaanotettu ja lähetetty verkkolasku.

Meillä hinnoittelu on tehty täysin läpinäkyväksi ja ilman keinotekoisia rajoituksia, jotta tiedät mistä maksat.

Yrityksen mukana kasvava nykyaikainen tilitoimisto

Nykyaikainen tilitoimisto kasvaa yrityksen mukana. Taustaltamme löytyy suomalainen ohjelmistotalo, joka tuottaa toiminnanohjauksen kokonaisratkaisuja.

Valitessasi eCountin, saat käyttöösi nykyaikaisimman ohjelmiston, johon pystyt liittämään ominaisuuksia. Esimerkiksi voit ottaa käyttöösi asiakashallinnan heti, kun se tulee yrityksellesi tarpeen.

Voit aloittaa eCount palvelusta ja myöhemmin ottaa käyttöösi kokonaisen toiminnanohjauksen. Säästät tällä tavalla aikaa ja rahaa, kun toiminnallisuudet ja ohjelma ovat jo tuttuja. Et tarvitse ohjelmia monesta eri paikkaa. Kaikki löytyvät samasta.

Ota yhteyttä

Tomi Joki-Hollanti
Yrittäjä, eCount
tomi.joki-hollanti@ecount.fi
050 441 7748

Tomi Joki-Hollanti, yrittäjä
Tomi Joki-Hollanti, yrittäjä

Jätä yhteydenottopyyntö

Verkkolaskuosoite:

OVT-tunnus: 003730949823
Operaattorin tunnus: BAWCFI22
Operaattori: Basware

y-tunnus: 3094982-3