Taloushallinto pienyritykselle fiksusti ja tehokkaasti

 

eCount tarjoaa taloushallinnon pienyritykselle samalla ajatukselle kuin mikroyrityksille: sähköinen taloushallinto ja kirjanpitoa edullisesti ja läpinäkyvästi. 

Varaa maksuton esittelyHinnasto

Mitä tarjoamme eCount taloushallinto pienyrityksElle pakettiin?

Pienyrityksille suunnatussa eCount taloushallinto pienyritykselle palvelussa kokonaisuus on suunniteltu jo pidempään toimineille yrityksille, joilla on pienyrityksen taloushallinnon ulkopuolisia tarpeita. Saat samassa paketissa laajennetun asiakas- ja projektihallinnan. Ohjelmistoa on myös helppo laajentaa, kun pienyrityksen toiminta kasvaa laajemmaksi.

Pienille yrityksille suunnattu

Sähköinen taloushallinto pienyritykselle

Nykyaikainen taloushallinto pienyritykselle hoituu ilman paikallisasennuksia tai paikkasidonnaisuuksia. Saat käyttöösi selkeän selainpohjaisen taloushallinnon ohjelmat, jossa mukana kaikki tarpeellinen.

Laskutus

Saat käyttöösi selainpohjaisen laskutusohjelman. Voit muodostaa laskuja yksittäisistä tai jatkuvista palveluista, tuotteista ja työtunneista. Laskutus onnistuu myös myyntitilausten perusteella.

Kun olet antanut laskutusperusteet, voit jättää loput ohjelman hoidettavaksi. Lasku lähtee asiakkaalle verkkolaskuna ja mukana on laskun kuva PDF-muodossa sekä mahdolliset liitteet.

Ostolaskut

Uuden verkkolaskulain myötä voit ottaa kaikki ostolaskut vastaan verkkolaskuina. Tekoäly tiliöi ostolaskut valmiiksi ja kun olet ne hyväksynyt, siirtyvät ne maksettavaksi. Saat vielä maksuerän hyväksyttäväksi, jonka jälkeen ohjelma maksaa ne automaattisesti.

Raportointi

Saat käyttöösi kattavan raportoinnin. Vakioratkaisu sisältää selkeän kassavirtanäkymän, jonka avulla voit helposti varmistaa yrityksesi rahojen riittävyyden.

Sähköinen kirjanpito pienyritykselle

eCount tarjoaa sähköisen kirjanpidon pienyritykselle LemonOnline ohjelmistojen tueksi. Nykyaikana kaikki täytyy pystyä tekemään paperittomasti, koska tämä on fiksua ja tehokasta.

Tekoäly

eCount taloushallinto pienyritykselle -palvelussa on mukana tekoäly auttamassa, jotta sinä säästät rahaa. Tekoäly tiliöi ostolaskut valmiiksi, jotta sinun ei tarvitse miettiä, mikä olisi oikein.

Automaatio

Mitä tekoäly ei hoida, automaatio hoitaa. Lemonsmart palvelussa kaikki mahdollinen on automatisoitu, jotta aikaa ja rahaa säästyy. Automaatio hoitaa kaiken aina maksuerien muodostamisesta, kirjanpidon aineisto vienteihin.

Kuittien kuvaaminen

Nykyaikaiseen pienyrityksen taloushallintoon kuuluu kuittien kuvaaminen. Kun ohjelman ulkopuolisia ostoja syntyy, näistä voidaan ottaa kuva ja lähettää suoraan ohjelmaan.

eCount TALOUSHALLINTO pienyritykselle

Helppokäyttöinen

Saat käyttöösi selainpohjaisen ohjelmiston, joka kulkee mukanasi kaikkialle. Muodosta laskut, kuvaa kuitit ja seuraa yrityksesi tilannetta missä ja milloin tahansa.

Reaaliaikainen

Kaikki tiedot muodostuvat järjestelmään tallentamisen yhteydessä, jolloin sinulla aina saatavilla yrityksen ajantasainen tieto.

Yrityksen mukana kasvu

Kaikki tiedot pysyvät samassa järjestelmässä. Tämä mahdollistaa helposti uusien palveluiden käyttöönoton. Kun yritys kasvaa, tarpeet muuttuvat ja eCount pystyy tarjoamaan tähän työkalut.

Edullinen

Palvelut ovat hinnoiteltu avoimesti, jotta tiedät aina mistä maksat. Palvelut nojaavat vahvasti automaatioon ja tekoälyyn, jotta ylimääräinen työ saadaan karsittua ja hinnat pysyvät edullisena.

eCOUNT taloushallinto pienyritykselle ohjelmisto

MeLemon näkymä

Yhdessä paikassa kaikki huomion arvoinen pienyrityksen taloushallintoon. Hyväksy myynti-, matka- ja ostolaskut, maksuerät ja kirjaa tunnit suoraan projekteille.

Ostolaskujen käsittely

Kaikki laskut tulevat ohjelmaan sisään automaattisesti verkkolaskuina. Tekoäly tiliö laskut puolestasi. Sinun täytyy ainoastaan hyväksyä nämä, jonka jälkeen automaatio hoitaa laskut maksuun. Laskuja pystytään tuomaan myös manuaalisesti asiakkaan toimesta esimerkiksi sähköpostista. 

Ostolasku

"

Esikäsittely

"

Hyväksyntä

"

Maksuun

Laskutus

Saat käyttöösi tehokkaan ja nykyaikaisen laskutuksen. Halutessasi voit lähettää laskut sähköpostilla tai verkkolaskuina. Automaatio hoitaa laskujen kuittaantumisen viitesuorituksista, jotta myyntilaskujen tila pysyy ajantasalla.

Palveluun voi lisätä laskujen automaattisen perinnän, sekä rahoituksen. Lue lisää:

Perintä        Rahoitus

 

 

Kuittien kuvaaminen

Kaikkea ei voi ostaa laskulla. Nykyaikaiseen palveluun täytyy kuulua kuittien kuvaaminen ja sellainen kuuluu eCount palveluun. Kuvaa kuitit heti ostojen jälkeen. Tämän jälkeen siirtyvät kuitit suoraan kirjanpitoon. 

Katso oheinen video.

 

Asiakkuudenhallinta – CRM

Enää ei tarvita kalliita ja aikaa vieviä integraatioita, vaan kaikki palvelut kätevästi yhden ohjelman alla. Kirjaa nopeasti ja helposti asiakkaiden tapahtumia, tarjouksia ja  myyntitilauksia. Näin yritys saa arvokasta tietoa toiminnan kehittämiseksi.

Katso oheinen video

 

Projektinhallinta

Nykypäivänä yhä useampi työ perustuu projekteihin. Palveluun kuuluvan projektinhallinnan ansiosta, yrityksen seuranta ja kohdistu paranee. Enää tiedot eivät ole ainoastaan yhtä massaa, vaan ne ovat yhdistettyinä aina johonkin. Tiedot välittyvät projekteille reaaliajassa ohjelman muilta osa-alueilta. Projektinhallinta auttaa myös resurssoimaan työt ja aikatauluttamaan, jolloin ei tule ikäviä yllätyksiä. 

Muut palvelut

eCount taloushallinto pienyritykselle palveluun on mahdollista lisätä myös esimerkiksi varaston hallintaa, työajanseurantaa ja töiden resurssointia.

eCount palvelee kaiken kokoisia yrityksiä. Mikäli yritykselläsi on enemmän tarpeita, voit tutustua eCount palveluun miksoyrityksilleja ohjelmistoratkaisuihin.

Ota yhteyttä

Tomi Joki-Hollanti
Yrittäjä, eCount
tomi.joki-hollanti@ecount.fi
050 441 7748

Tomi Joki-Hollanti, yrittäjä
Tomi Joki-Hollanti, yrittäjä

Jätä yhteydenottopyyntö