Kirjanpito mikroyritykselle fiksusti ja tehokkaasti

 

eCount kirjanpito mikroyritykselle on loistava paketti aloittelevalle yrittäjälle. Toteutamme ratkaisun LemonSmart palvelua hyödyntämällä, edulliseen kuukausihintaan.

Fiksusti ja tehokkaasti tietenkin!  

                               

Varaa ilmainen esittelyHinnasto

Miksi eCount KIRJANPITO MIKROYRITYKSELLE

Helppokäyttöinen

Ohjelma toimii verkkoselaimella, jotta kaikken voisi hoitaa mistä tahansa. Ohjelmaa on helppokäyttää, eikä käytöönotossa mene kauaa.

Edullinen

eCount palvelu on edullinen, aidosti kuukausihintainen palvelu, jossa tulee mukana kaikki tarvittava mikroyrityksen kirjanpidon ja taloushallinnon hoitamiseksi. Kirjanpidon hinta ei siis yllätä.

Kuinka paljon eCount kirjanpito mikroyritykselle maksaa? 

89€/kk saat ohjelmat ja kirjanpidon. Kiinteä hinta on mahdollista nykyaikaisen ohjelmiston ansiosta. Ohjelmisto tekee turhan manuaalisen työn kirjanpitäjän puolesta. Tämä säästö siirretään suoraan asiakkaalle.

 

Sisältää kaiken tarvittavan

eCount yhdistää kirjanpitäjän ja taloushallinnon ohjelmiston. Kirjanpitäjä varmistaa yhdessä tekoälyn kanssa, että kaikki sujuu oikein. Kirjanpitäjä tekee kuukausikirjanpidon, alv-laskelmat, kausiveroilmoitukset ja tulorekisteri-ilmoitukset. Sinun tehtäväksi jää lähtötietojen, kuten laskutusperusteen kirjaaminen, jonka jälkeen ohjelma hoitaa loput.

Avoin

Kirjanpidon hinta ei kuuluisi olla yllätys. Meillä kaikki hintatiedot ovat suoraan nähtävillä verkkosivuilla, jotta vältyt yllättäviltä kuluilta.

Kiinteä hinta ei tarkoita, että yrittäisimme myydä mahdollisimman paljon tarpeettomia palveluita.

Tilinpäätös ja veroilmoitus myös kiinteään hintaan.

 

Ilman keinotekoisia rajoituksia

eCount palvelu on perustettu yrityksesi etu ja avoimuus mielessä. Meillä ei ole käytössä keinotekoisia rajoituksia kirjanpidon tai ohjelmassa tapahtuvien toimintojen määrään. 

Enää ei tarvitse varmuuden vuoksi ostaa palvelua, joka sisältää enemmän tositteiden kirjausta, kuin on tarve.

Toimintoja ei ole estetty lisämaksun toivossa. Emme yritä myydä turhia lisäpalveluita, vaan pidämme aidosti yrityksen tarpeet mielessä ratkaisuja tarjotessa.

Älä usko kaikkea kun valitset kirjanpitäjää mikroyrityksellesi

Normaalisti mikroyrityksen kirjanpidon hinta voi nousta suureksi, koska hintaan tulee paljon ylimääräistä. Älä siis usko vain halpaa kuukausihintaa, vaan tarkasta mitä kirjanpito pitää oikeasti sisällään. Joskus hintaan voi vaikuttaa kuinka paljon tositteita tai tilitapahtumia, kuinka paljon käytetään työtunteja ja niin edelleen.

Kun hinta perustuu tapahtumiin, kuukausihinta voi olla mitä tahansa ja jopa viisinkertainen edulliseen kuukausimaksuun nähden mitä palvelun alussa on kerrottu. Hinta vaihtelee kuukausitasolla. Hinnoittelu ei ole avointa. Tositteiden tai vientien määrää ei pystytä arvioimaan. Meidän mielestä tämä ei ole reilua.

Valitse eCount kirjanpito mikroyritykselle – luotettava taloushallinnon kumppani!

eCount tarjoaa edulliseen kuukausihintaan ohjelmat ja kirjanpidon. Kirjanpito maksaa ja meillä tiedät paljonko kirjanpidon hinta on. Kirjanpito kuukausihintaan auttaa ennustamaan kuluja. Kiinteän kuukausihinnan päälle tulevat ainoastaan tapahtumamaksut, jotka ovat hinnoiteltu avoimesti.

Tilinpäätös ja veroilmoitus hoituu myös kiinteään hintaan.

Yrityksen perustaminen

Tarvitsetko apua yrityksen perustamiseen? Ota yhteyttä, niin autamme yrityksen perustamisessa.

Autamme lisäksi starttirahahakemusten saamisessa.

 

Ohjelmistot

Saat käyttöösi uusimmat taloushallinnon ohjelmistot juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Ohjelmat kehittyvät jatkuvasti. Tämä tarkoittaa, että saat uusia ominaisuuksia ilman lisäkustannuksia.

 

Yrityksen mukana kasvu

Kaikki tiedot pysyvät samassa järjestelmässä. Syötät tiedot vain kerran. Tämä mahdollistaa helposti uusien palveluiden käyttöönoton. Kun yritys kasvaa, tarpeet muuttuvat ja eCount pystyy tarjoamaan tähän työkalut.

MIKROYRITYKSEN Kirjanpito kuukausihintaan

Kirjanpidon hinta on meillä kiinteä. Palvelut ovat hinnoiteltu avoimesti, jotta tiedät aina mistä maksat. Palvelut nojaavat vahvasti automaatioon ja tekoälyyn, jotta ylimääräinen työ saadaan karsittua ja hinnat pysyvät edullisena.

Ominaisuudet

Sähköinen taloushallinto mikroyrityksille

Nykyaikainen taloushallinto hoituu ilman paikallisasennuksia tai paikkasidonnaisuuksia. Saat käyttöösi selkeän selainpohjaisen taloushallinnon ohjelmat, jossa mukana kaikki tarpeellinen.

Laskutus

Saat käyttöösi selainpohjaisen laskutusohjelman. Voit muodostaa laskuja yksittäisistä tai jatkuvista palveluista, tuotteista ja työtunneista. Laskutus onnistuu myös myyntitilausten perusteella.

Kun olet antanut laskutusperusteet, voit jättää loput ohjelman hoidettavaksi. Lasku lähtee asiakkaalle verkkolaskuna ja mukana on laskun kuva PDF-muodossa sekä mahdolliset liitteet.

Ostolaskut

Uuden verkkolaskulain myötä voit ottaa kaikki ostolaskut vastaan verkkolaskuina. Tekoäly tiliöi ostolaskut valmiiksi ja kun olet ne hyväksynyt, siirtyvät ne maksettavaksi. Saat vielä maksuerän hyväksyttäväksi, jonka jälkeen ohjelma maksaa ne automaattisesti.

Raportointi

Saat käyttöösi kattavan raportoinnin. Vakioratkaisu sisältää selkeän kassavirtanäkymän, jonka avulla voit helposti varmistaa yrityksesi rahojen riittävyyden.

Pankkiyhteys

Maksat kaiken suoraan ohjelmasta. Tämän mahdollistaa pankin kanssa tehtävä pankkiyhteysvaltuutus. Pankkiyhteyskulut veloitetaan erikseen pankin toimesta.

Sähköinen kirjanpito mikroyritykselle

eCount tarjoaa sähköisen kirjanpidon LemonSmart ohjelmistojen tueksi. Nykyaikana kaiken täytyy pystyä tekemään paperittomasti, koska tämä on fiksua ja tehokasta.

Tekoäly

Palvelussa on mukana tekoäly auttamassa, jotta sinä säästät rahaa. Tekoäly tiliöi ostolaskut valmiiksi, jotta sinun ei tarvitse miettiä, mikä olisi oikein.

Automaatio

Mitä tekoäly ei hoida, automaatio hoitaa. Lemonsmart palvelussa kaikki mahdollinen on automatisoitu, jotta aikaa ja rahaa säästyy. Automaatio hoitaa kaiken aina maksuerien muodostamisesta, kirjanpidon aineisto vienteihin.

Kuittien kuvaaminen

Nykyaikaiseen taloushallintoon kuuluu kuittien kuvaaminen. Kun ohjelman ulkopuolisia ostoja syntyy, näistä voidaan ottaa kuva ja lähettää suoraan ohjelmaan.

MIKROYRITYKSEN Kirjanpito

Mikroyrityksen kirjanpito hoituu taustalla. Kirjanpitäjä varmistaa, että kaikki menee oikein, jotta voit keskitttyä yrityksen ydintoimintaan.

Mitä automaatio tekee

Automaatio vastaa suurimmasta osasta asioista eCount palvelussa. Alla olevasta listauksesta voit tarkistaa, mitkä kuuluvat automaation, asiakkaan ja kirjanpitäjän vastuisiin.

 

Transaktio                          Käyttäjä Automaatio Kirjanpitäjä

Myyntilaskut

Laskun luonti x
Verkkolaskun lähetys x
Sähköpostilasku x
Manuaalinen maksumuistutus x
Laskun suoritus x

Ostolaskut

Ostolaskun kirjaus x
Kulutositteet x
Ostolaskun tiliöinti x
Hyväksyntä ja tiliöintivarmistus x
Maksuerän hyväksyntä x
Maksatus x
Ostolaskun suoritus x

Pankkiyhteys

Tiliotteiden nouto x
Saldojen nouto x

Palkanlaskenta

Perusteiden syöttö x
Palkkojen muodostus x
Maksuaineisto x
Maksuaineiston hyväksyntä x
Maksatus x
Verkkopalkka x
Tulorekisteri-ilmoitukset x

Kirjanpito mikroyritykselle

Kirjanpitoaineistot x
Muistiotositteet x
Alv-ilmoitukset x
Alv-ostolaskut x
Tulos/tase x
Tilinpäätös x
Veroilmoitus x

Perusrekisterit

Asiakkaat x
Nimikkeet x

Raportointi

Kassavirta x
Tilierittelyt ja yhteenveto x
Myyntisaamiset x
Ostovelat x
Palkkaerittely x
Tulos/tase x

Ohjelmistoon kuuluvat palvelut

 

Selkeä kokonaiskuva yhdellä vilkaisulla

Kokonaiskuva yhdellä vilkaisulla

Näet yhdestä selkeästä näkymästä kaiken olennaisen.

Kassavirta, osto- ja myyntilaskut suoraan etusivulla, jotta sinun ei tarvitse yhdistellä tietoja. Näin pysyt aina perillä yrityksesi asioista.

Ostolaskujen käsittely automaation ja tekoälyn avulla

Kaikki laskut tulevat ohjelmaan sisään automaattisesti verkkolaskuina. Tekoäly tiliö laskut puolestasi. Sinun täytyy ainoastaan hyväksyä nämä.

Hyväksynnän jälkeen automaatio poimii laskut maksueriien, jotka hyväksymällä siirtyvät maksuun. Laskuja pystytään tuomaan myös manuaalisesti asiakkaan toimesta esimerkiksi sähköpostista. 

Ostolasku

"

Esikäsittely

"

Hyväksyntä

"

Maksuun

Helpokäyttöinen laskutus

Saat käyttöösi tehokkaan ja nykyaikaisen laskutuksen.

Kun olet antanut laskutusperusteet, voit jättää loput ohjelman hoidettavaksi. Lasku lähtee asiakkaalle verkkolaskuna ja mukana on laskun kuva PDF-muodossa sekä mahdolliset liitteet. Vaihtoehtoisesti voit lähettää itse laskun PDF-muodossa asiakkaalle sähköpostitse.

Automaatio hoitaa laskujen kuittaantumisen viitesuorituksista, jotta myyntilaskujen tila pysyy ajantasalla.

Palveluun voi lisätä laskujen automaattisen perinnän, sekä rahoituksen. Lue lisää:

Perintä        Rahoitus

 

 

Kuittien kuvaaminen

Kaikkea ei voi ostaa laskulla. Nykyaikaiseen palveluun täytyy kuulua kuittien kuvaaminen ja sellainen kuuluu eCount palveluun. Kuvaa kuitit heti ostojen jälkeen. Tämän jälkeen siirtyvät kuitit suoraan kirjanpitoon.

Kuvaamalla kuitit, siirrät ne digitaaliseen muotoon. Tällöin fyysisiä kuitteja ei tarvitse enää säilyttää.

Kuitit voi halutessa myös automatisoida kululaskuiksi, jolloin vältytään ylimääräiseltä työltä.

Katso oheinen video.

Raportointi

Palveluun kuuluu kattava raportointi. Saat selkeä reaaliaikaisen tuloslaskelman sekä kassavirran. Näiden avulla pystyt nopeasti näkemään yrityksen tuloksen ja varmistamaan yrityksen rahojen riittävyyden.

Henkilökohtainen palvelu

Palveluun kuuluu myös henkilökohtainen palvelu. Tämä tarkoittaa, että yrityksellä on aina yhteystieto, josta tavoittaa oikean ihmisen. Palvelu pitää sisällään ohjelmiston läpikäynnin ja tarvittaessa opastusta ongelmatilanteissa, ilman erillistä maksua. Lisäksi yleistä yritystoiminnan neuvontaa on mahdollista saada maksutta.

Pyrimme parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun yrityksenne tarpeiden huomioimisessa. Oli kyseessä sitten pienemmät tai suuremmat tarpeet. Tämä tarkoittaa meille henkilökohtaista eli asiakaslähtöistä palvelua.

Mikroyrityksen kirjanpito

eCount palvelu pitää aina sisällä kirjanpidon. Yleensä mikroyrityksen kirjanpito maksaa erikseen, mutta meillä kaikki kuuluu samaan kuukausihintaan.

eCount palvelu pohjautuu automaatioon ja tekoälyyn. Kirjanpidon hinta ei yleensä pidä sisällään ohjelmistoa, mutta meillä kaikki kuuluu samaan pakettiin. Kun ohjelma tekee mahdollisimman pitkälle kaiken, ei kallista manuaalista työtä tarvita.

Kirjanpitäjä pitää kuitenkin huolen, että kaikki menee oikein. Tällä tavalla voit keskittyä omaan toimintaan ja olla varma, että asiat sujuvat taustalla.

Muut palvelut

eCount palvelee kaiken kokoisia yrityksiä kirjanpitoon ja talouteen liittyvissä asioissa. Mikäli yritykselläsi on enemmän tarpeita, tutustu eCount taloushallinto pienyrityksille -palveluun sekä ohjelmistoratkaisuihin, kun skaalaat liiketoimintaasi uudelle tasolle.

Ota yhteyttä

Tomi Joki-Hollanti
Yrittäjä, eCount
tomi.joki-hollanti@ecount.fi
050 441 7748

Tomi Joki-Hollanti, yrittäjä
Tomi Joki-Hollanti, yrittäjä

Jätä yhteydenottopyyntö