eCount palvelu

Nykyaikainen taloushallinto käytössäsi fiksusti ja tehokkaasti. Saat ohjelmistot ja kirjanpitäjän. Kirjanpitäjä varmistaa yhdessä tekoälyn kanssa, että kaikki sujuu oikein. Kirjanpitäjä tekee kuukausikirjanpidon, alv-laskelmat, kausiveroilmoitukset ja tulorekisteri-ilmoitukset. Sinun tehtäväksi jää lähtötietojen, kuten laskutusperusteen kirjaaminen, jonka jälkeen ohjelma hoitaa loput.

Palvelu soveltuu toiminimille ja osakeyhtiöille, jotka työllistävät alle 20 henkilöä. Ohjelmistoratkaisun toimittaa Lemonsoft ja heiltä löydät ratkaisut mikäli yrityksesi työllistää yli 20 henkilöä.

Nykyaikainen taloushallinto

eCount palvelu on täysin nykyaikainen kirjanpito palvelu, joka perustuu tekoälyyn ja automaatioon. Automaatiolla saadaan poistettua kirjanpitäjän tekemä tallentaminen, joka säästää aikaa, rahaa ja vähentää virheitä. Lisäksi tekoälyllä saadaan varmistettua, että kaikki menevät oikein.

 

Monipuolinen laskutus

Saat käyttöösi selainpohjaisen laskutusohjelman. Voit muodostaa laskuja yksittäisistä tai jatkuvista palveluista, tuotteista ja työtunneista. Laskutus onnistuu myös myyntitilausten perusteella.

Kun olet antanut laskutusperusteet, voit jättää loput ohjelman hoidettavaksi. Lasku lähtee asiakkaalle verkkolaskuna ja mukana on laskun kuva PDF-muodossa sekä mahdolliset liitteet.

Suoritukset kirjautuvat laskulle automaattisesti ja saatavia voit seurata selkeästä näkymästä. Voit myös saada rahoituksen avulla yksittäisestä laskusta rahat tilillesi parissa päivässä. Lue rahoituksesta tarkemmin.

Vaivaton ostolaskujen käsittely

Uuden verkkolaskulain myötä voit ottaa kaikki ostolaskut vastaan verkkolaskuina. Tekoäly tiliöi ostolaskut valmiiksi ja kun olet ne hyväksynyt, siirtyvät ne maksettavaksi. Saat vielä maksuerän hyväksyttäväksi, jonka jälkeen ohjelma maksaa ne automaattisesti.

Katso oheinen video ostolaskujen käsittelystä.

Kirjanpito

Kirjanpito syntyy automaattisesti tekemiesi laskujen ym. perusteella. Kirjanpitäjä varmistaa tiliöinnit ja huolehtii arvonlisäverolaskelman sekä ilmoitukset verottajalle.

Raportointi

Saat käyttöösi kattavan raportoinnin. Vakioratkaisu sisältää selkeän kassavirtanäkymän, jonka avulla voit helposti varmistaa yrityksesi rahojen riittävyyden.

Kuvaa kuitit

Ota kuiteista kuva älypuhelimellasi, jolloin kuitista tulee kululasku tai liität sen luottokorttilaskuun tai tilitapahtumaan.

Katso oheinen video eKuitista.

Palkanlaskenta

Ohjelma muodostaa palkat antamiesi tietojen perusteella. Palkat voivat muodostua kirjattujen tuntien, kuukausipalkkojen, matkalaskujen tai yksittäisten lisien perusteella.

Ohjelma lähettää tulorekisteri-ilmoitukset automaattisesti ja maksaa palkat kun olet hyväksynyt palkkojen maksuerän.

Asiakkuudenhallinta

Perusratkaisuun sisältyy asiakasrekisteri, jonne tallennat asiakkaiden ja yhteyshenkilöiden tiedot. Voit laajentaa tätä myös asiakkuudenhallintaan (CRM), jolloin pääset kirjaamaan myös asiakastapahtumat ja saat käyttöösi myös sopimuksiin perustuvan laskutuksen.

Lue lisää

Nimikerekisteri / Varastonhallinta

Saat perusratkaisun mukana nimikerekisterin, jonne tallennat laskuttamasi tuotteet ja palvelut. Tosin laskuttaminen ei edellytä näiden tallentamista.

Mikäli tarvitse käyttöösi enemmän ominaisuuksia, voit laajentaa ratkaisua esimerkiksi osto- ja myyntitilauksiin, keräilyyn ja varastokirjanpitoon.

Hinnasto

Tutustu edulliseen hinnastoon. Meillä et joudu maksamaan piilokuluja! Kaikki hinnat, kuten tapahtumamaksut, ovat nähtävillä suoraan verkkosivuiltamme.

Ota yhteyttä

Tomi Joki-Hollanti
Yrittäjä, eCount
tomi.joki-hollanti@ecount.fi
050 441 7748

Tomi Joki-Hollanti, yrittäjä
Tomi Joki-Hollanti, yrittäjä

Jätä yhteydenottopyyntö

12 + 11 =